Ejendomsservice udføres i København og omegn

Ejendomsdriften ApS i Birkerød har flere års erfaring med udførelse af ejendomsservice for foreninger, ejendomme og virksomheder i København og på Sjælland. Hos os får du en fast vicevært der er kvalitetsbevidst og serviceminded. Søger jeres boligforening eller firma en fast aftale på ejendomsservice, så lad os komme med et godt og uforpligtende tilbud på solid ejendomsservice til en pris der matcher jeres ønsker og budget.

 

Ejendomsservice med fast vicevært

Der er mange fordele ved at have en fast vicevært til at stå for service af jeres ejendom. Med en fast vicevært vil I opleve, at samarbejdet og kommunikationen mellem jeres forening eller virksomhed vil være gnidningsfrit og leve op til jeres ønsker og krav til kvalitetsbevidst ejendomsservice. Vores viceværter har mange forskellige professionelle baggrunde, men ens for dem alle er deres flid, sans for kvalitet og evne til at bringe jeres ønsker ud i virkeligheden. 

Vores viceværters kompetencer spænder meget vidt og vi kan bl.a. være behjælpelig med at udføre: 

  • Trappevask
  • Vedligehold af grønne arealer
  • Rens af tagrender
  • Håndværkerservice
  • Vicevært- & varmemesterservice
  • Rengøring af faciliteter
  • Døgnvagt hele året rundt.

Tal med os hos Ejendomsdriften ApS i Birkerød om jeres specifikke ønsker til jeres kommende vicevært og ejendomsservice, og vi vil sende den bedste mand eller kvinde ud for at løse opgaven. Har I specielle krav og ønsker, så tal med os om dem, så finder vi en løsning.

 

Indhent et gratis tilbud på ejendomsservice

Hos Ejendomsdriften ApS i Birkerød sammensætter vi en løsning der lever op til jeres virksomheds eller forenings ønsker og behov.

Kontakt os i dag på telefon 45 82 93 31 eller send en e-mail til ejendomsdriften@outlook.dk. Vi ser frem til at høre fra jer, og give et gratis tilbud på ejendomsservice af høj kvalitet!

Ejendomsservice på Sjælland og i København

Skal vi også hjælpe jer?