Professionel poolpasning i København og på Sjælland

Er jeres forening, virksomhed eller campingplads på udkig efter professionel poolpasning og -pleje, så lad Ejendomsdriften varetage opgaven! Vi har mange års erfaring med pasning og pleje af svimmingpools for kunder på hele Sjælland.

Professionel poolpasning og -pleje er essentielt for svimmingpools og glade badegæster. Vi tilbyder at udføre poolpasning for alle der har brug for pleje og vedligeholdelse af svimmingpools, både private, erhverv og campingpladser.

 

Fast aftale på professionel poolpasning

En svimmingpool kræver grundig pleje, rengøring og vedligeholdelse, og vi kan med vores mange års erfaring tilbyde præcis den løsning I har behov for. Med en fast aftale på poolpasning hos Ejendomsdriften ApS slipper I for besværet med selv at opretholde badevandets kvalitet og svimmingpoolens renlighed – Vi klarer det for jer!

Hvad end I har behov for regelmæssig eller periodisk pasning og pleje af jeres svimmingpool, så kan vi sammensætte en løsning der tager udgangspunkt jeres ønsker.

Hvis I har mere behov for poolpasning i sommerperioden, eller hvis I ønsker oftere pleje af svimmingpolen, så er vi klar med løsningen der tager højde for det.

Vi benytter altid de mest skånsomme midler til rens af svimmingpools og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, så vores servicemedarbejdere er udstyret med topprofessionelle maskiner til poolpleje og poolpasning.

En god og kvalitetsbevidst aftale på professionel poolpasning indeholder hos os altid:

 

  • Udskiftning af klor i badevandet
  • Rens af filter i svimmingpool
  • Fjernelse af blade, skidt og snavs fra badebassin
  • Vask og rengøring af fliser og flader
  • Skånsom rengøring af poolens bund, trapper og vipper
  • Eventuel behandling af alger i svimmingpool

Har jeres virksomhed yderligere ønsker til en effektiv rengøring og vedligeholdelse af jeres pool, så står vores rengøringspersonale og poolpassere klar til at yde den bedste service. Kontakt os blot for at høre mere om mulighederne.

 

Indhent tilbud på professionel poolpasning

Ønsker jeres virksomhed en pris og et godt tilbud på poolpasning, så kontakt os i dag. Vi sørger altid for at tilpasse en rengøringsløsning som passer jeres behov og budget.

Ring til Ejendomsdriften ApS på telefon 45 82 93 31 eller send en e-mail til ejendomsdriften@outlook.dk. Vi ser frem til at høre fra jer, og give et gratis tilbud på rengøring af høj kvalitet!

Ejendomsservice på Sjælland og i København

Skal vi også hjælpe jer?