Trappevask og rengøring af trapper i København

Er jeres virksomhed, forening eller butik på udkig efter en professionel partner der kan varetage trappevask i jeres ejendom i København eller på Sjælland? Så kan vi hos Ejendomsdriften ApS hjælpe jer! Vi tilbyder alt inden for vask og pleje af trapper og trappesystemer.

Vi har mange års erfaring og vores servicemedarbejdere er udstyret med miljøvenlige rengøringsmidler og maskiner der er med til at gøre trappevasken effektiv, grundig og bæredygtig. Hos Ejendomsdriften i Birkerød ved København kan I få en fast aftale på trappevask, som tager højde for jeres behov og budget. Vi sammensætter en løsning med vask af trapper og generel vedligholdelse af trappesystemerne, så I altid vil opleve pæne, rene og nydelige trapper.

Fast trappevasker til jeres ejendom

Slip for svingende kvalitet på jeres trappevask med en fast trappevasker. Vi kan sørge for, at det altid er den samme servicemedarbejder der møder frem til opgaven. På den måde vil I altid opleve den samme høje kvalitet, da vores trappevasker kender hele opgaven og alle jeres trapper. Vores trappevaskere er grundige, effektive og naturligvis mødestabile.

I kan altid aftale detaljer med jeres faste trappevasker, hvis I har nogle behov der stikker ud over det generelle, eller hvis der er noget han/hun skal være opmærksom på. God kundekontakt og kundeservice er vores vigtigste ydelse!

Når du modtager trappevask fra os, vil du opleve at vi varetager alle aspekter af opgaven. Det kan blandt andet være:

 

  • Vask af gelændere
  • Rens af lister
  • Fjernelse af edderkoppespind
  • Rengøringsmidler der vedligeholder trappens materiale
  • Fejning af trapper for blade og støv
  • Bankning og rens af gulvmåtter
  • Håndværkerrengøring efter maling af opgange.

Har jeres virksomhed yderligere ønsker til en effektiv vask af jeres trapper, så står vores rengøringspersonale og trappevaskere klar til at yde den bedste service. Kontakt os blot for at høre mere om mulighederne.

 

Indhent tilbud på trappevask i dag

Ønsker jeres virksomhed en pris og et godt tilbud på trappevask, så kontakt os i dag. Vi sørger altid for at tilpasse en rengøringsløsning som passer jeres behov og budget.

Ring til Ejendomsdriften ApS på telefon 45 82 93 31 eller send en e-mail til ejendomsdriften@outlook.dk. Vi ser frem til at høre fra jer, og give et gratis tilbud på rengøring af høj kvalitet!

Ejendomsservice på Sjælland og i København

Skal vi også hjælpe jer?